Kaasfondue

Ingrediënten
0,75 l tomatensap
1 dl water
1 potje Hottie Sambal Paprika Laos
2 teentjes knoflook, gepoft in de oven en geperst
200 g Emmentaler
200 g Gruyèrekaas
Eventueel 100 g jonge kaas.
3 el maïzena
3 el slagroom
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Meng de tomatensap met 1 dl water, de knoflook en een half tot heel potje Hottie Sambal Paprika Laos in een pannetje.
- Roer de kaas er zachtjes doorheen en breng aan de kook tot de kaas begint te smelten.
- Roer de maïzena los met de slagroom. Hier ga je de fondue mee binden. Voeg het mengsel toe en blijf goed roeren. Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Eet deze kaasfondue met gekookte of gegrilde groente, brood of aardappelen.
- Dat is nog eens genieten!
Bekijk meer gerechten van Hottie Sambal op onze Instagram.