Kaasfondue

Hottie Sambal Kaasfondue

Ingrediënten

  • 0,75 l tomatensap

  • 1 dl water

  • 1 potje Hottie Sambal Paprika Laos

  • 2 teentjes knoflook, gepoft in de oven en geperst

  • 200 g Emmentaler

  • 200 g Gruyèrekaas

  • Eventueel 100 g jonge kaas.

  • 3 el maïzena

  • 3 el slagroom

  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  • Meng de tomatensap met 1 dl water, de knoflook en een half tot heel potje Hottie Sambal Paprika Laos in een pannetje.
  • Roer de kaas er zachtjes doorheen en breng aan de kook tot de kaas begint te smelten.
  • Roer de maïzena los met de slagroom. Hier ga je de fondue mee binden. Voeg het mengsel toe en blijf goed roeren. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Eet deze kaasfondue met gekookte of gegrilde groente, brood of aardappelen.
  • Dat is nog eens genieten!
    •  

Bekijk meer gerechten van Hottie Sambal op onze Instagram.

Back to Top
en_USEnglish
Added to cart
Shopping Cart
Close

No products in the cart.