Spicy Stroganoffsaus

Spicy Stroganoffsaus

Ingrediënten

  • 3 el olie

  • Vega spekjes (of gewone)

  • 1 sjalot fijngesneden

  • ½ rode paprika

  • Bakje champignons in dunne plakjes

  • Blikje tomatenpuree

  • 4 el Wodka

  • 2 augurkjes klein gesneden

  • 4 tl Hottie Sambal Red Hot Tomaat

  • Gemalen peper

  • 50 ml room of creme fraiche

  • 150 ml water of bouillion

Bereidingswijze

    • Verwarm in een pan de olie, bak hierin de spekjes krokant.

    • Voeg de ui en paprika toe en bak glazig.

    • Voeg de champignons toe.

    • Bak op middel hoog vuur.

    • Voeg de tomatenpuree toe en laat zachtjes 5 minuten sudderen. Let op dat er niks aanbakt.

    • Voeg de Wodka toe en zet het vuur hoger, tot het niet meer borrelt.

    • Voeg nu de augurk, Hottie Sambal Red Hot Tomaat en gemalen peper toe. Laat dit weer even sudderen.

    • Voeg het water toe.

    • Laat je saus nu indikken tot gewenste dikte, voeg als laatste de room toe en verwarm mee.

    • Breng op smaak met zout, peper en nog meer Hottie Sambal naar smaak.

    • Geniet van de spicy stroganoffsaus!

Bekijk meer gerechten van Hottie Sambal op onze Instagram.

Back to Top
en_USEnglish
Added to cart
Shopping Cart
Close

No products in the cart.